Team Easytocare

Hallo!

Ik ben Iza,
het gezicht van Easytocare.

Wij ondersteunen je bij je tarificatie, medische administratie en facturatie. Daarbovenop bieden we extra HR-diensten aan, van juridische bijstand tot ondersteuning bij jouw loonadministratie en personeelsmanagement. Kortom: we nemen jou zo veel mogelijk taken uit handen. Zo krijg jij meer tijd om echt te zorgen! We staan dicht bij jou om je optimaal te ondersteunen. Op Easytocare kan je rekenen.

Jouw zorgpartner

Jou ondersteunen bij je administratie is een belangrijk onderdeel van onze job. Wij zijn jouw zorgpartner en ondersteunen je bij administratieve taken. Facturatie, derdebetalersregeling en verloningen: het zijn allemaal gevoelige onderwerpen. Dat beseffen we maar al te goed. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan daarom centraal in alles wat we doen.

Correcte tarificatie en een transparante facturatie, daar gaan we voor. Wij zijn de lijm tussen jou – de zorgverstrekker – en het ziekenfonds. Het spreekt dan ook voor zich dat wij je op een transparante manier informeren over de taken die we van je overnemen. Zo kan jij met een gerust hart zorgen. We gaan net dat stapje verder en volgen betalingen en taken efficiënt op. Wij gaan erachteraan. Geen kopzorgen en administratieve rompslomp meer, Easytocare neemt die taak van je over!

Meer dan administratie

Uiteraard is Easytocare meer dan een administratieve dienst. We bieden ook extra services aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van HR-expertise of advies rond welzijn op het werk? Ook voor de nodige inhoudelijke expertise kan je een beroep doen op Easytocare. Heb je een specifieke vraag? Dan kan je altijd terecht bij een van onze gepassioneerde medewerkers van onze Easytocare Helpdesk. Ze hebben ervaring in de medische sector en weten dus als geen ander hoe ze jou het beste kunnen helpen. Als team doen we er alles aan om jou te ondersteunen.

Wil je weten wat Easytocare voor jou kan betekenen?

NL