Banner e-bike

Lease een elektrische fiets via Easytocare

Onderweg naar of van het werk heerlijk ontstressen in de buitenlucht, terwijl je geniet van je dagelijkse dosis lichaamsbeweging? Jouw ecologische voetafdruk verkleinen en tegelijkertijd beloond worden met een financieel en fiscaal voordeel? Spreekt dit jou aan? Lease dan een e-bike via Easytocare en profiteer van uitzonderlijke voorwaarden en een stevige korting tot wel 55% op de aanschaf van een elektrische fiets.

Waarom een elektrische fiets leasen via Easytocare?

 1. Het levert een financieel en fiscaal voordeel op
  Een elektrische fiets leasen is 100% fiscaal aftrekbaar. Daarnaast betaal je voor een e-bike geen VVA (Voordeel Alle Aard), terwijl je dat wel betaalt voor een bedrijfswagen.
 2. Je geniet van een gespreide betaling over 36 maanden
  Leasen is een voordelige en gemakkelijke manier om gebruik te maken van een (elektrische) fiets zonder eerst een zware investering te moeten doen.
 3. Je komt gezond en zonder filestress aan op het werk
  Beweging is gezond en het heeft een positief effect op je motivatie en je prestaties!

Wat houdt het leasepakket in?

 • Een leasefiets voor 36 maanden 
  Lease je een e-bike via Easytocare? Dan heb je gedurende een looptijd van 36 maanden een elektrische fiets voor zowel woon-werkverplaatsingen als privéverplaatsingen.

 

 • Een verzekering tegen schade en diefstal
  Is jouw elektrische fiets gestolen of heb je schade? Geen probleem, jouw e-bike is gedurende de hele leaseperiode verzekerd.

 

 • Jaarlijks onderhoud via inbegrepen servicebudget
  Elke e-bike wordt jaarlijks volledig nagekeken tijdens een onderhoudsbeurt. Zo kan je steeds veilig het fietspad op. De kost van de onderhoudsbeurten wordt ieder jaar afgetrokken van het servicebudget. De restwaarde wordt op het einde van de rit afgetrokken van de afkoopsom wanneer je de e-bike wenst over te nemen.

 

 • 24/7 pechbijstand door VDAB
  Pech onderweg? Dat is snel op gelost! Pechverhelping is een van de voordelen van de fietsleasing via Welease.

In samenwerking met Velektro en Welease

Voor deze dienstverlening werken wij samen met Welease en Velektro.  Dankzij deze samenwerking kan je gegarandeerd rekenen op een ruim aanbod aan e-bikes en een zeer vlotte afhandeling van het leaseproces, zodat jij zo snel mogelijk op de trappers van jouw nieuwe droomfiets staat.

Welease staat je bij in het volledige proces van de fietslease. Zij zorgen voor ondersteuning en opvolging bij de administratieve en financiële afhandeling. Wil je instappen in een fietslease? Geen stress, Welease neemt je al het papierwerk uit handen zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je patiënten.

Velektro heeft een ruim aanbod aan kwalitatieve elektrische fietsen tegen voordelige prijzen. Je kan het volledige assortiment persoonlijk gaan bezichtigen in één van hun showrooms:

 • Velektro Pelt – Astridlaan 115, 3900 Overpelt
 • Velektro Gent – Dok-Noord 7/001 B, 9000 Gent
 • Velektro Hasselt – Hendrik van Veldekesingel 5, 3500 Hasselt
Hipster businessman
5 stappen_2

Een e-bike in 5 eenvoudige stappen

 1. Welease licht je in over de werking van het concept: samen leggen jullie de voorwaarden vast.
 2. Kies een droomfiets bij Velektro* met keuze uit een ruim aanbod aan merken en modellen.
 3. Jouw droomfiets gevonden? Vraag dan je offerte aan bij Velektro.
 4. Welease ontfermt zich over de volledige administratieve opvolging.
 5. Haal jouw gloednieuwe e-bike af in een vestiging van Velektro en fiets weg zonder zorgen!

* Kies je ervoor om een leasefiets te bestellen bij Velektro, dan profiteer je van de meest voordelige prijzen. Je kan er ook steeds voor kiezen om jouw e-bike bij een lokale fietshandelaar uit te kiezen.

Interessante voorwaarden

Met Welease profiteer je van een stevige korting tot wel 55% op de aanschaf van een e-bike. Na de leaseperiode kan je de fiets kosteloos inruilen of overnemen tegen de restwaarde. Wat je ook kiest, in beide gevallen kan je een nieuwe fiets leasen. Via onderstaande simulator kan je jouw voordeel berekenen.

Heb je een vraag over een van onze diensten?
Contacteer dan de Easytocare Helpdesk op het nummer 011 28 78 03.

NL