Easytocare, your dose
of health support

Welkom bij Easytocare, de partner voor medische en paramedische beroepen in België. Wij ondersteunen jou als zorgverlener met professionele dienstverlening en advies op maat van jouw zorgpraktijk.

Meer tijd om
écht te zorgen

Ik ben Iza,
het gezicht van Easytocare.

Onze naam zegt het zelf: wij maken het voor zorgverleners gemakkelijker om te zorgen. We nemen jou zo veel mogelijk taken uit handen. Zo kan jij focussen op wat echt belangrijk is: zorgen voor je patiënten. Als onafhankelijke dienstverlener voor medische en paramedische beroepen staan wij garant voor een betrouwbare, kwalitatieve service. Onze gepassioneerde medewerkers weten als geen ander hoe ze jou optimaal kunnen ondersteunen. Kortom: op ons kan je rekenen.

De diensten van Easytocare:

Tarificatie

Tarificatie

De tarificatiedienst van Easytocare heeft al meer dan 30 jaar ervaring en expertise opgebouwd. Wij ondersteunen jou bij de facturatie derdebetaler en de facturatie aan patiënten en verzekeringen. We volgen de betalingen en rectificaties nauwkeurig op en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Human resources

HR-dienstverlening

Easytocare is jouw HR-partner. Je kan rekenen op juridische bijstand, hulp bij loonadministratie, personeelsmanagement en advies rond welzijn op het werk.

Word klant
bij Easytocare

Heb jij nood aan ondersteuning en een extra dosis health support?

Snel een antwoord op je vraag:

Waar kan ik terecht met vragen over de diensten van Easytocare?

NL